Wellness

Het aanbod van Wellness bestaat uit massagestoel, zonnebank en massage.
 
Massage
 
 
Geniet van een heerlijk ontspannende behandeling op een professionele massagestoel.
Deze op shiatsu gebaseerde massagestoel masseert, klopt en kneedt alsof een echte masseuse het doet, maar dan voor een fractie van de prijs.
U komt, wanneer u het uitkomt naar de praktijk en koopt een munt à € 5,- en geniet van een massage van nek tot en met kuiten van 15 minuten.
In een mooie, sfeervolle ruimte met rustige achtergrondmuziek.

Zonnebank
 
Met gezichtsbruiner. 
 
Door een zonnebank kuur voel je je fitter en ga je een
najaarsdip effectief te lijf.
Een kaart voor 10 x kost € 45,00.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Massage

Ontspanningsmassage is een heerlijke manier om weer helemaal tot rust te komen. Massage helpt om weer om ‘in je lijf' te komen na bijvoorbeeld een intensieve werkweek of tijdens drukke werkzaamheden. Door veel met ‘hoofdzaken' bezig te zijn, kan het contact met het eigen lijf verstoord raken. Spanning en vermoeidheid hebben zo hun weerslag op het lichaam en op de lichaamsbeleving.
 
 

Een regelmatige massage is een gezonde manier om in balans te blijven (of te komen) en helpt het lichaam sneller te ontspannen.
U hoeft echter geen klachten te hebben om u lekker te laten masseren! Massage bevordert de algehele gezondheid en vitaliteit en is dus geschikt voor iedereen die zichzelf goed wil (laten) verzorgen.

De behandeling kan bestaan uit een complete lichaamsmassage of een deelmassage waarbij specifieke (probleem)gebieden worden behandeld.

30 minuten massage kost € 25,00.